Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

SOS DJEČIJA SELA

Pridružite se INA i Energopetrol kampanji „Zajedno činimo velike stvari“ i osigurajte namirnice za SOS Dječija sela u BiH  

(Sarajevo, 01.12.2023.) INA i Energopetrol i ove godine odlučili su podržati SOS Dječija sela u BiH te donirati dio sredstava od prodaje Fresh Corner proizvoda, za osiguravanje namirnica za djecu u porodicama SOS Dječijih sela u BiH. Svi kupci Fresh Corner proizvoda na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima, tokom decembra, tako postaju dijelom kampanje „Zajedno činimo velike stvar“ kojom slavimo dobra djela.

Zajednički porodični obroci važni su za zdravo i sretno odrastanje, a posebno za djecu i mlade bez roditeljskog staranja kojima SOS roditelji nastoje pružiti i dodatnu ljubav. Često zajedno pripremaju omiljena jela, a posebnu radost čine obroci kada su svi na okupu ili im se pridruže oni koji su odrastali tu, a danas su samostalni.

Iskoristite praznične dane da se prisjetite uspomena na zajedničke obroke iz djetinjstva, i podijelite radost i dobrotu sa drugima. Pauzu na vašem putovanju napravite na INA ili Energopetrol prodajnim mjestima gdje se možete počastiti svježim proizvodima iz bogate Fresh Corner ponude i tako dati svoj doprinos ovoj humanoj kampanji i pomoći u stvaranju još mnogo lijepih uspomena na zajedničke porodične obroke djece koja odrastaju u SOS Dječijim selima u BiH.

Organizacija SOS Dječija sela u Bosni i Hercegovini pruža brigu o djeci i mladima bez roditeljskog staranja već tri decenije, a kroz Programe jačanja porodica pomaže socijalno ugroženim porodicama te radi na preveniranju izdvajanja djece iz porodice porijekla. Više informacija o radu SOS Dječijih sela u BiH i kako pomoći možete saznati na stranici www.sos-ds.ba.