SOS Dječija sela BiH su humanitarna organizacija koja brine o djeci i mladima koji su ostali bez roditeljskog staranja i pruža im šansu za sretno djetinjstvo i bolju budućnost. U SOS porodicama, sa braćom, sestrama i SOS roditeljima, djeca odrastaju u porodičnom okruženju uz roditeljsku ljubav. Jer svako dijete zaslužuje pripadati negdje, biti voljeno i sigurno.

SOS Dječija sela BiH djeluju u BiH od 1994. godine i dio su SOS Children's Villages International, internacionalne organizacija koja više od 70 godina djeluje u 136 zemlje širom svijeta, na svih 5 kontinenata.

➔ Saznaj više

Transparentni sistemi izvještavanja i praćenja utroška sredstava omogućavaju nam da osiguramo da donirana sredstva budu iskorištena na najefikasniji način.

Ključne politike i smjernice omogućavaju nam da efikasno koristimo naše resurse, ispunjavamo zakonske zahtjeve i učimo iz našeg iskustva kako bismo mogli učiniti najbolje za djecu.

➔ Saznaj više

Uposlenici SOS Dječija sela BiH aktivno doprinose razvoju naše Organizacije svojim kreativnim idejama, otkrivajući novi pogled na stvari. Mi istinski vjerujemo da naša različita mišljenja potiču napredak i jačaju zajedništvo- ono u kojem svojim različitim idejama i keativnom slobodom ostvarujemo naše zajedničke ciljeve. 

➔ Pogledaj sve poslove