Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

KO SMO MI

Pridruži se timu

Otvorene pozicije

Trenutno nema otvorenih pozicija.

Prijava za posao

Uposlenici SOS Dječija sela BiH aktivno doprinose razvoju naše Organizacije svojim kreativnim idejama, otkrivajući novi pogled na stvari. Mi istinski vjerujemo da naša različita mišljenja potiču napredak i jačaju zajedništvo- ono u kojem svojim različitim idejama i keativnom slobodom ostvarujemo naše zajedničke ciljeve.

Znanje je ključ uspjeha- a kroz naš rad uvijek se trudimo djeci i mladim ljudima u našoj brizi pružiti kvalitetno obrazovanje i obuke kako bi sutra bili uspješni ljudi koji će svojim znanjem doprinijeti društvu. Istim principima se vodimo i kada su u pitanju naši uposlenici. Uz individualni razvojni plan svaki uposlenik ima priliku na osnovu svojih preferencija i pozicije usavršiti svoje znanje i vještine. Naši dugogodišnji uposlenici su snaga internih edukacija koje se organizuju na nivou Nacionalne organizacije. Iako smo najviše usmjereni ka internim edukacijama, uzimajući u obzir da na nacionalnom i internacionalnom nivou rade izvanredni stručnjaci, uposlenicima pomažemo i da se edukuju kroz eksterne seminare, kurseve, škole…

Kada za cilj imate obezbijediti djeci sigurno i bezbrižno djetinjstvo, onda to više nije posao, nego životni poziv. U SOS Dječijim selima BiH cijenimo požrtvovanost i odanost i uvijek nalazimo načine kako obilježiti važne obljetnice.

Naši zaposlenici rade zajedno u duhu razumijevanja i povjerenja, a timski rad se ohrabruje kao generator novih ideja i planova za poboljšanje života djece, mladih i porodica koje podržavamo.

Prepoznajemo potencijal i cijenimo trud i rad, tako da naši uposlenici imaju prednost za napredovanje u okviru Organizacije.

Forma za prijavu

Opći podaci
Obrazovanje
Vještine