Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

SOS DJEČIJA SELA

SOS Dječijim selima u BiH donirano 5.000 KM izdvojenih od prodaje Glade Winter artikala u Bingo marketima

 (Sarajevo, 09.01.2024.) Praznici su pravo vrijeme da pokažemo ljubav i pružimo podršku jedni drugima, posebno onima kojima je pomoć najpotrebnija. Tokom protekla dva mjeseca svi kupci Glade Winter artikala u Bingo marketima učestvovali su u stvaranju praznične čarolije za djecu iz SOS Dječijih sela u BiH te je na ovaj način od prodaje artikala donirano 5 000 KM.

Kao i svakom djetetu, tako i mališanima iz SOS Dječijih sela, praznici su posebni trenuci kada u zagrljaju SOS roditelja uživaju u porodičnoj atmosferi i prazničnim kolačima. Male radosti i mirisi koji nas vrate u djetinjstvo pamtimo zauvijek, zato je važno da djeci bez roditeljskog staranja zajedno osiguramo uspomene koje svako dijete zaslužuje. Uz pomoć naših donatora, i svih kupaca Glade Winter proizvoda u Bingo marketima, stvorili smo dječije uspomene koje se zauvijek pamte i zato smo im zahvalni od srca.

Organizacija SOS Dječija sela u BiH provodi programe brige i zaštite, prevencije i zagovaranja za djecu i mlade ljude u potrebi, i to bez roditeljskog staranja te u riziku gubitka roditeljske brige. Više informacija o načinima kako podržati rad organizacije možete saznati na stranici www.sos-ds.ba.