Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

SOS DJEČIJA SELA

Kupovinom Fresh Corner proizvoda na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima osiguravate namirnice za SOS Dječija sela u BiH

Kupovinom Fresh corner proizvoda u mjesecu novembru podržite kampanju za osiguranje namirnica za obroke djece iz SOS Dječijih sela u BiH

Organizacija SOS Dječija sela u BiH već 28 godina, pruža stotinama djece toplo porodično okruženje, ljubav,osjećaj pripadnosti, edukaciju i priliku za bolju budućnost. Djeca zajedno sa SOS roditeljima, braćom i sestrama odrastaju u porodici. Svako dijete zaslužuje pripadati, biti voljeno i sigurno.

SOS roditelji svakodnevno pripremaju ukusne obroke sa mnogo truda i ljubavi posebno vodeći brigu da djeca i mladi putem ishrane unesu vitamine, energetske i nutritivne sastojke neophodne za pravilan, zdrav rast i razvoj.

Tokom kampanje “Zajedno za dječiji osmijeh ” u periodu od 1. novembra do 30. novembra 2022. godine kupovinom Fresh Corner proizvoda na INA i Energopetrol maloprodajnim mjestima činite dobro djelo i pomažete humanoj misiji za osiguranje namirnica za porodične obroke djece iz SOS Dječijih sela u BiH.

Kupovinom Fresh Corner proizvoda, podržite SOS Dječija sela u BiH i budite dio ove humane priče.

Sami možemo učiniti malo, zajedno možemo učiniti mnogo za dječiji osmijeh!