Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

SOS DJEČIJA SELA

Kompanija Tondach BiH nastavlja pružati podršku SOS Dječijim selima BiH

(Sarajevo,10.09.2021.) Posjetom SOS Dječijem selu Sarajevo kompanija Tondach BiH najavila je nastavak prijateljstva sa organizacijom SOS Dječija sela BiH. Prijatelji iz kompanije Tondach BiH finansirali su godišnje troškove hrane, pića, vitamina, lijekova, voća, povrća i kućanskih potreba jedne SOS porodice.

Predstavnici SOS Dječijeg sela BiH upoznali su direktora kompanije Tondach BiH Jasmina Hošu i Vildanu Drina sa konceptom SMART sela te aktivnostima i projektima organizacije usmjerenim ka korištenju energije iz obnovljivih izvora u svrhu zaštite okoliša.

Direktor kompanije Jasmin Hošo izrazio je opredijeljenost Tondacha BiH za podrškom SOS Dječijim selima BiH u različitim segmentima, a posebno je istakao važnost porodice i pružanja ljubavi djeci bez roditeljskog staranja. Tokom posjete Hošo je pohvalio koncept i organizaciju brige u SOS Dječijem selu BiH kao i plemenitu misiju organizacije.

Rad organizacije moguć je zahvaljući podršci prijatelja i donatora koji podržavaju misiju SOS Dječijih sela BiH da nijedno dijete ne treba odrastati samo. Kao društveno odgovorna kompanija Tondach BiH nastavlja biti dio humane misije, a iz organizacije SOS Dječija sela BiH zahvaljuju se od srca na dosadašnjoj podršci i budućim zajedničkim aktivnostima.

Tondach BiH donirao je 14.040 KM u svrhu pokrivanja godišnjih troškova hrane za jednu SOS porodicu, a ukoliko i vi želite biti dio humane misije, možete podržati rad SOS Dječijih sela BiH i donirati putem online forme ili uplatom na donatorski žiro račun 1610000000000011, uz obavezan unos poziva na broj 502021000-030000626-9.