Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

SOS DJEČIJA SELA

Dio sredstava od prodaje ulaznica za digital marketing konferenciju „Konverzija“ bit će doniran SOS Dječijim selima u BiH  

Regionalna digital marketing konferencija „Konverzija“ i ove godine će biti i humanitarnog karaktera. Dio sredstava izdvojenih od prodaje ulaznica za konferenciju bit će doniran SOS Dječijim selima u BiH.

Od svake prodate ulaznice organizatori „Konverzije“ odlučili su donirati sedam eura organizaciji i na taj način podržati sretno i bezbrižno djetinjstvo djece iz SOS Dječijih sela u BiH. Svi učesnici konferencije kupovinom ulaznica bit će dio humane kampanje podrške odrastanju 215 dječaka i djevojčica.

Na četvrtoj „Konverziji“ 28 vodećih stručnjaka iz oblasti digitalnog marketinga kroz predavanja i interaktivne grupne aktivnosti će svoje znanje i iskustvo nesebično podijeliti sa prisutnima.  Više informacija o konferenciji možete saznati na web stranici https://www.konverzija.org/ a svoju ulaznicu kupiti na stranici https://www.konverzija.org/#ulaznice.

Hvala svim učesnicima konferencije koji će se pridružiti humanoj misiji,  a posebno hvala organizatorima „Konverzije“ što su podrškom odrastanju dječacima i djevojčicama pružili šansu da imaju bolju budućnost!