Poklonite nam

Škola plivanja 55 KM

Škola plivanja 55 KM

Kada je tek došao živjeti u SOS porodicu Mak je bio povučen dječak, koji nije lako sklapao nova prijateljstva. Kako je medicinski nalaz ukazivao na blagi deformitet kičme – plivanje se pokazalo kao sjajan način da se poboljša Makovo zdravstveno stanje, ali i „pomogne“ da pronađe nove prijatelje. 
Mak je danas, zdrav, veseo dječak, koji uživa u sportu kojim se bavi i druženju sa prijateljima. 

Vaša donacija od 55 KM osigurava pokrivanje troška škole plivanja za jedno dijete.

Godišnja članarina za biblioteku 15 KM

Godišnja članarina za biblioteku 15 KM

Ljubav prema čitanju knjiga je važno njegovati još od malih nogu. Damirovi omiljeni likovi su Winnie Pooh i Ježurka Ježić, a posebno se veseli kada nekoliko minuta prije spavanja posveti čitanju i listanju slikovnica. 

Vaša donacija od 15 KM pokriva godišnju članarinu za biblioteku za jedno dijete.

Instruktivna nastava 15 KM

Instruktivna nastava 15 KM

Nekada pojedina djeca trebaju dodatnu podršku u savladavanju nastavnog gradiva ili pomoć kako bi nadoknadili gradivo koje, zbog različitih razloga, nisu bili u prilici savladati na vrijeme. Obrazovanje je važno i stoga trebamo Vašu podršku. 

Vaša donacija od 15 KM osigurat će pokrivanje troška časa instruktivne nastave.

Pelene 32 KM

Pelene 32 KM

Beba je neizmjerna radost za svaku porodicu. Kada je Ema tek došla u SOS porodicu, donijela je nemjerljivo veselje i osmijeh na lica svih ukućana. Pored ogromne ljubavi, brige i pažnje koju nedvojbeno ima, Ema i druge bebe koje odrastaju u SOS porodicama trebaju i pelene. 

Vaša donacija od 32 KM pokriva trošak pakovanja pelena za jednu bebu.