#BudiRajaVoziKrugDoKraja

#BudiRajaVoziKrugDoKraja

bedz giroGiro di Sarajevo se ove godine vozi jubilarni deseti put. Danas su prepoznatljivi i uspješni zahvaljujući svojoj upornosti i posvećenosti, a posebno zahvaljujući svim biciklistima Sarajeva koji su bili uz njih od samog početka. Tako su i SOS Dječija sela BiH već 23 godine prepoznatljiva i uspješna zahvaljujući našoj posvećenosti, ali i zahvaljujući svima vama, našim građanima i dragim prijateljima koji su bili uz nas od samog početka. Svojom predanošću, ali i uz puno ljubavi stvaramo porodice za djecu bez roditeljskog staranja dajući im šansu za novi početak.

Ove godine će 184  osnovca, srednjoškolca i studenta iz dva SOS Dječija sela sjesti u klupe. Kako bismo ih spremili za novi početak i cijelu školsku godinu neophodno je osigurati 50.000,00 KM. Budite i ovaj put uz nas – kao što ste bili sve ove godine!

Pozivamo vas da budete podrška školarcima i donirajući pridružite se kampanji #BudiRajaVoziKrugDoKraja koja se realizuje sa dragim prijateljima iz Giro di Sarajevo.

 

KAKO MOŽETE POMOĆI:

Ako vozite Giro di Sarajevo, možete u narednih nekoliko dana do same vožnje

  • Donirati iznos u skladu sa svojim mogućnostima putem ONLINE FORME ,  ZIRO RACUNA ili DIREKTNO U PROSTORIJAMA SOS Dječijih sela BiH                                                            ili
  • Pozvati prijatelje da OTKUPE vaše kilometre, odnosno pozvati ih da uplate donaciju putem ONLINE FORME ,  ZIRO RACUNA ili DIREKTNO U PROSTORIJAMA SOS Dječijih sela BiH.   Npr. Otkupljivanjem svih 13 kilometara Giro di Sarajevo po cijeni od 1,00 KM za 1 kilometar, vaši prijatelji mogu donirati 13,00 KM.

I oni koji nisu u prilici učestvovati u rekreativnoj vožnji Giro di Sarajevo, ipak mogu učiniti mnogo u ovih nekoliko dana do same vožnje:

           ili

  • Mogu OTKUPITI kilometre svojih prijatelja ili poznanika koji će učestvovati na Giro di Sarajevo, i taj iznos donirati SOS Dječijim selima putem ONLINE FORME ,  ZIRO RACUNA ili DIREKTNO U PROSTORIJAMA SOS Dječijih sela BiH kako bi podržali novi početak školaraca

Budite raja odvezite krug sa sarajevskim biciklistima na jubilarnoj, desetoj biciklističkoj vožnji Giro di Sarajevo 10. septembra– pedalajte po već poznatoj ruti i uplatite donaciju za početak nove školske godine.


HVALA VAM! RAČUNAMO NA VAS!!!

                                  BUDI RAJA ODVEZI KRUG DO KRAJA I DONIRAJ ZA NOVI POČETAK!!!!

mapa giro