#BudiRajaVoziKrugDoKraja

#BudiRajaVoziKrugDoKraja

bedz giroGiro di Sarajevo se ove godine vozi jubilarni deseti put. Danas su prepoznatljivi i uspješni zahvaljujući svojoj upornosti i posvećenosti, a posebno zahvaljujući svim biciklistima Sarajeva koji su bili uz njih od samog početka. Tako su i SOS Dječija sela BiH već 23 godine prepoznatljiva i uspješna zahvaljujući našoj posvećenosti, ali i zahvaljujući svima vama, našim građanima i dragim prijateljima koji su bili uz nas od samog početka. Svojom predanošću, ali i uz puno ljubavi stvaramo porodice za djecu bez roditeljskog staranja dajući im šansu za novi početak.

Ove godine će 184  osnovca, srednjoškolca i studenta iz dva SOS Dječija sela sjesti u klupe. Kako bismo ih spremili za novi početak i cijelu školsku godinu neophodno je osigurati 50.000,00 KM. Budite i ovaj put uz nas – kao što ste bili sve ove godine!

Pozivamo vas da budete podrška školarcima i donirajući pridružite se kampanji #BudiRajaVoziKrugDoKraja koja se realizuje sa dragim prijateljima iz Giro di Sarajevo.

 

KAKO MOŽETE POMOĆI:

Ako vozite Giro di Sarajevo, možete u narednih nekoliko dana do same vožnje

  • Donirati iznos u skladu sa svojim mogućnostima putem ONLINE FORME ,  ZIRO RACUNA ili DIREKTNO U PROSTORIJAMA SOS Dječijih sela BiH                                                            ili
  • Pozvati prijatelje da OTKUPE vaše kilometre, odnosno pozvati ih da uplate donaciju putem ONLINE FORME ,  ZIRO RACUNA ili DIREKTNO U PROSTORIJAMA SOS Dječijih sela BiH.   Npr. Otkupljivanjem svih 13 kilometara Giro di Sarajevo po cijeni od 1,00 KM za 1 kilometar, vaši prijatelji mogu donirati 13,00 KM.

I oni koji nisu u prilici učestvovati u rekreativnoj vožnji Giro di Sarajevo, ipak mogu učiniti mnogo u ovih nekoliko dana do same vožnje:

           ili

  • Mogu OTKUPITI kilometre svojih prijatelja ili poznanika koji će učestvovati na Giro di Sarajevo, i taj iznos donirati SOS Dječijim selima putem ONLINE FORME ,  ZIRO RACUNA ili DIREKTNO U PROSTORIJAMA SOS Dječijih sela BiH kako bi podržali novi početak školaraca

Budite raja odvezite krug sa sarajevskim biciklistima na jubilarnoj, desetoj biciklističkoj vožnji Giro di Sarajevo 10. septembra– pedalajte po već poznatoj ruti i uplatite donaciju za početak nove školske godine.


HVALA VAM! RAĆUNAMO NA VAS!!!

                                  BUDI RAJA ODVEZI KRUG DO KRAJA I DONIRAJ ZA NOVI POĆETAK!!!!

mapa giro